Ett digitalt snedskott

Av - Linus Den 13 september, 2012 klockan 15:34 i kategorin AktuelltKommentering avstängd

Linus Larsson - ett digitalt snedskott 2012-09-14Apelöga rekryterar på nya fronter och i snabb takt. Senaste tillskottet är lite av ett snedskott. Nyanställda Linus Larsson är nämligen varken fotograf eller säljare utan kliver in med titeln Online Manager.

“Som Online Manager kommer jag ha ett ansvar för och engagera mig i all vår externa kommunikation, men med ett huvudfokus på webben. Det ska bli skitroligt och det är något jag verkligen, verkligen brinner för.”

Den tidigare Hyper Island-eleven kommer närmast från en webbyrå där han jobbat som produktionsledare och varit inblandad i projekt av varierande storlek och karaktär. Rollen som produktionsledare har krävt att Linus deltagit i projektets alla delar från införsäljning till kreatörsarbete och från designskiss till kvalitetskontroll.
Med denna nya satsning kommer Apelöga kunna bli effektivare och ta mer plats i de forum man redan huserar, men framförallt kommer vi bredda vårt utbud av kompetens och tjänster för våra blivande och befintliga kunder. Så håll utkik efter alla nya kampanjer och features!

Är du intresserad av att veta mer om våra digitala erbjudanden eller vill du ta del av vår kombinerade foto/webkompetens på en gång? Kontakta någon av våra projektledare:

Anders Liljeberg ・ epost ・ 076 – 637 90 45
Jonatan Blomqvist ・ epost ・ 076 – 893 71 19

 

Ps. Ni hittar även Linus som @iamlinus på Twitter

Comments are closed.